Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn Flexibel

In een productie-omgeving is geen dag hetzelfde. En dat vraagt om flexibiliteit. Helemaal niet erg. Zolang u de beschikking heeft over goede flexwerkers. Mensen met het juiste profiel die u kunnen helpen om van uw bedrijf een groot succes te maken. Als ervaren flexspecialisten begrijpen wij dat als geen ander.

 

Wie we zijn? Wij zijn Flexibel, een betrouwbare en betrokken partner die u snel en goed kan helpen op het gebied van flexwerk. Wij geloven in korte lijnen, een professionele én persoonlijke aanpak, en razendsnelle inzetbaarheid. Dit maakt Flexibel dé partner voor al uw flex-vraagstukken.

Waarom Flexibel?

Met haar professionele aanpak en betrokkenheid maakt Flexibel hét verschil in flexwerk. Hoewel we nu voornamelijk werken binnen de AGF, food-, logistieke, tuinbouw en sierteeltsector, zijn we door onze lange ervaring en brede kennis inzetbaar in elke branche. Daarbij staat persoonlijke aandacht altijd centraal. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw probleem. Dus, zoekt u een flex-leverancier die met u meedenkt én snel kan schakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze ervaring.

Flexwerken is meer dan vraag en aanbod. Het gaat om het vinden van een perfecte match tussen inlener en flexwerker. En daar is flink wat kennis en ervaring voor nodig. Ervaring in de branche waarvoor u flexwerkers nodig heeft, en kennis van de markt waarin u opereert. Flexibel is al meer dan 20 jaar een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in de inzet van flexwerkers in productie-omgeving. We beschikken over een groot netwerk, zodat we heel snel de juiste arbeidskrachten kunnen inzetten. Een compleet team nodig? Ook geen probleem! Wij stellen heel snel een vakkundig en passend team samen, volledig afgestemd op uw behoefte. Zo kunt u zich focussen op waar het echt om gaat: uw corebusiness.

Onze experts.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stellen we hoge eisen aan onze consultants. Flexibel werkt daarom uitsluitend met een hecht team. Een team dat zich sterk betrokken voelt bij zijn klanten, en exact weet wat er in uw branche speelt. We gaan voor niets minder dan een maximale inzet, en schakelen moeiteloos mee met onze klanten! Complexe vraagstukken zien wij als een uitdaging. Zo gaan we altijd op zoek naar creatieve én snelle oplossingen en verzorgen ook nog eens alle personele vraagstukken die daarbij horen.

Certificeringen

Flexibel verbetert voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening. Dat is onder meer zichtbaar in onze NEN 4400 norm 1-certificering, ons ABU-lidmaatschap en onze keurmerken van SNA en SNF.

Lees meer over onze kwaliteit

Meten is weten…

Natuurlijk willen we onze markt zo goed mogelijk blijven bedienen. Daarom meten wij onze dienstverlening en performance. Zo kunnen wij zien op welke punten wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Lees meer over onze performancemetingen

Weten wat Flexibel voor u kan doen?