Opdrachtgevers

Uw flexwerkers, onze zorg

Wat doen wij voor u?

Uw markt verwacht elke dag een topproduct van u. En u wilt niets anders dan dat product zo goed mogelijk in de markt zetten. Daarvoor heeft u een continu, vlekkeloos lopend productieproces nodig. En goede arbeidskrachten. En laten wij daar nu eens helemaal in gespecialiseerd zijn. Als ervaren flex-specialist weten wij exact wat u er in uw branche speelt, en wat u nodig heeft: Harde werkers, met het juiste profiel, en die ook nog eens precies op het juiste moment inzetbaar zijn. Kortom, een flexwerker van Flexibel!

Wat bieden wij u?

Vakkundige arbeidskrachten

Vakkundige arbeidskrachten

Ons netwerk is enorm. Daarom kunnen wij u altijd de arbeidskracht leveren die het beste bij u past!

Kennis van uw markt

Kennis van uw markt

Met onze jarenlange ervaring zijn we inmiddels één van de grootste spelers op de flexmarkt. We weten exact wat de markt bezighoudt en bewegen daar feilloos in mee.

Professionele teams

Professionele teams

Behoefte aan een snel inzetbaar en sterk team? Onze recruiters weten binnen korte tijd de juiste mensen te koppelen, zodat ze direct voor uw bedrijf inzetbaar zijn.

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Uw productie draait 24/7 door. Wij dus ook. 365 dagen per week, zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Dag en nacht zijn wij bereikbaar, zodat u er altijd van verzekerd bent dat onze werknemers voor u klaarstaan.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Flexibel staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Dat vertaalt zich in verschillende kwaliteitscertificeringen en keurmerken. Zo laten we zien dat we een professionele partner zijn.

Meten is weten

Meten is weten

Wij meten onze dienstverlening en performance dagelijks met ons eigen systeem. Zo houden we precies in de gaten waar uw behoeften liggen en hoe we daar zo goed mogelijk op kunnen inspelen.

Afspraak is afspraak!

Afspraak is afspraak!

Bij Flexibel houden wij van aanpakken. Bij ons geen dikke verslagen, eindeloze procedures of langdradige conversaties. Maar een heldere, kordate aanpak en een persoonlijk en uitvoerbaar plan. En daarbij geldt altijd: afspraak is afspraak.

Speciaal inlenersportal

Speciaal inlenersportal

Om de kwaliteit van onze inzetbaarheid altijd te garanderen, bieden wij u een speciaal ontwikkeld inlenersportal. Hier kunt u dagelijks de gegevens van de uitzendkrachten raadplegen.

Certificeringen

Flexibel verbetert voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening. Dat is onder meer zichtbaar in onze NEN 4400 norm 1-certificering, ons ABU-lidmaatschap en onze keurmerken van SNA en SNF.

Lees meer over onze kwaliteit

Meten is weten…

Natuurlijk willen we onze markt zo goed mogelijk blijven bedienen. Daarom meten wij onze dienstverlening en performance. Zo kunnen wij zien op welke punten wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Lees meer over onze performancemetingen

Weten wat Flexibel voor u kan doen?