Kwaliteit

Zekerheid door kwaliteit.

Kwaliteit staat bij ons voorop!

Flexibel staat voor zaken doen zonder zorgen. Opdrachtgevers zijn bevrijd van alle verplichtingen en risico’s rond personeel met een dienstverband. Daarbij garandeert Flexibel dat de inlenersaansprakelijkheid 100% is afgedekt.

 

U wilt kwaliteit, helderheid en transparantie. Wij ook. Daarom zorgen wij dat we onze zaakjes goed op orde hebben. Zo voldoen wij aan de NEN-norm voor uitzendbureaus. Dit betekent dat we een bewezen betrouwbare partner zijn in onze branche, als het gaat om het inlenen van personeel.

Certificeringen

Flexibel verbetert voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening. Dat is onder meer zichtbaar in onze NEN 4400 norm 1-certificering, ons ABU-lidmaatschap en onze keurmerken van SNA en SNF.

ABU

Het ABU-keurmerk vertegenwoordigt hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat er periodiek wordt gecontroleerd, is kwaliteit continu gewaarborgd.

SNA

De meest belangrijke registratie van een uitzendbureau is in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het keurmerk van de SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2. Ondernemingen die in dat register staan komen de wettelijke regels op het gebied van arbeid na.

SNF

SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Het keurmerk is in het leven geroepen om het aanbod en het gebruik van uitsluitend goede kwaliteit huisvesting voor de jaarlijks circa 300.000 werknemers uit het buitenland te bevorderen. Met het SNF keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat hun huisvesting in orde is. Dit keurmerk geeft u de garantie dat huisvesting van arbeidsmigranten bij ons in orde is.

Certificaten

Klik op de logo’s om onze certificaten te bekijken.

Weten wat Flexibel voor u kan doen?